Myprotein RO
Scriitor si expert3 ani Ago
Această rețetă simplă este desertul perfect pentru o după-amiază de vară.
Niall Kirkland servește un alt desert sănătos delicios, ideal pentru satisfacerea poftei de zahăr cu mulți îndulcitori naturali. Când vine vorba de fructe, piersicile sunt cu siguranță de top mai ales dacă le servim înăbușite cu iaurt cremos și fulgi crocanți de migdale, pur și simplu nu ne putem sătura.Adăugarea unei lingurițe de Impact Whey Protein cu aromă de vanilie la iaurtul grecesc este una dintre cele mai ușoare și mai gustoase modalități de a crește conținutul de proteine.
3 Porții
https://www.youtube.com/watch?v=KbLwxl0-K8c&ab_channel=ShopMyprotein
Ingrediente
Pentru piersici:- 4 piersici (asigurați-vă că sunt mari și coapte)- 1 lingură ulei de cocos (topit)
Pentru iaurtul proteic:- 200g iaurt grecesc cu 0% grăsime
- 1 cupă Impact Whey Protein (Vanilie)
Pentru garnitură:- O mână de fulgi de migdale
- 1 lingură de zahăr brun
- 1 lingură de sirop de arțar sau Sirop fără zahăr
- Mentă proaspătă
Mod de preparare
- Mai întâi, amestecați pudra proteică și iaurtul grecesc până când omogenizați compoziția.
- Apoi, încălziți o tigaie grill până când devine foarte fierbinte (puteți utiliza orice tip de tigaie, dar nu veți obține aceleași rezultate fără o tigaie grill)- Tăiați piersicile în două, îndepărtați sâmburii, apoi tăiați din nou fiecare piersică în jumătate. Așezați feliile de piersici pe o tavă de copt sau un tocător și adăugați pe ambele părți ale piersicilor ulei de cocos topit.- Transferați feliile de piersici pe rând pe plăcuța fierbinte și gătiți timp de 3-4 minute, până când piersicile sunt moi și puteți vedea marcajele tigăii grill, apoi întoarceți și gătiți cealaltă parte.- Serviți imediat piersicile la grătar cu iaurtul proteic și siropul de arțar, împreună cu fulgii de migdale și zahărul brun, dacă vă placeInformații nutriționale
Cantitate per servire
Calorii | 238 |
Total Grăsimi | 7.4g |
Total Carbohidrați | 29g |
Proteine | 16.8g |
Myprotein RO
Scriitor si expert