- 1 lingură ulei de cocos
- 2 ardei grași
- 1 ceapă albă
- 4 ciuperci Portobello feliate
- Condimente pentru fajita
- 1 lingură sos de soia
- un pumn de ardei jalapeño murați
- 6 tortilla din grâu integral
- Guacamole
- Încălzește o tigaie mare și adaugă uleiul de cocos. Odată topit, adaugă ceapa feliată și ardeii grași. Prăjește timp de 8-10 minute până când legumele se înmoaie pe urmă adaugă condimentele în timp ce amesteci și prăjește timp de 2 minute.
- Adaugă ciupercile Portobello și sosul de soia la amestec și prăjește până când devin rumenite, 4-6 minute.
- Odată rumenite, încălzește tortilla în cuptor sau microunde. Umple tortilla cu amestecul tău de fajita Portobello și adaugă peste el ardeii jalapeño, guacamole și salsa.
Calorii 439kcal
Total Grăsimi 15g
Total Carbohidrați 35g
Proteine 12g
Jennifer Blow este UKVRN a noastră Nutritionist inregistrat asociat – inregistrată ca si nutritionist profesional calificat. Ea are o diplomă de licență în științe nutriționale și un master în nutriție, iar acum se specializează pe folosirea suplimentelor pentru sănătate și fitness dar și prin evidențierea beneficiilor acestora prin cercetări.
Jennifer a fost citată sau menționată ca nutriționist în publicații online majore precum Vogue, Elle și Grazia pentru expertizele ei în domeniul științei nutriționale pentru exerciții fizice și un stil de viață sănătos.
Ea lucrează la experimente cu NHS în studiile de intervenții dietetice, la cercetarea științifică specifică a suplimentelor de acid gas omega-3 și de asemenea, la efectul fast-food-urilor asupra sănătății, pe care le-a prezentat la Nutrition Society Conference. Jennifer este implicată în foate multe evenimente de dezvoltare personală pentru a se asigura că practica ei rămâne la un nivel înalt. Aflați mai multe despre experiența lui Jennifer aici.
In timpul ei liber, Jennifer se plimbă cu bicicleta sau face drumeții, iar în publicațiile ei veți vedea că îi place să dovedească faptul că mâncatul sănătos nu înseamnă să stai tot timpul înfometat.