Rețetă de tort proteic | Tort cu ciocolată triplă și unt de arahide
Ciocolată triplă. Unt de arahide. Tort proteic. E nevoie să spunem mai mult?
Acestă rețetă de tort proteic delicioasă va deveni rapid rețeta la care o să apelezi când poftele își fac apariția. E finalizat cu o glazură cremoasă de ciocolată cu avocado – plină cu acizi grași esențiali sănătoși.Acestă rețetă de tort proteic delicioasă va deveni rapid rețeta la care o să apelezi când poftele își fac apariția. E finalizat cu o glazură cremoasă de ciocolată cu avocado – plină cu acizi grași esențiali sănătoși.
Ingrediente
⦁ 2 cupe Impact Whey Protein (aromă de ciocolată)
⦁ 2 lingurițe unt de arahide
⦁ 2 lingurițe pudră de cacao
⦁ 75g sos de mere (fără zahar adăugat)
⦁ 150g făină simplă
⦁ 1 linguriță praf de copt
⦁ 200ml lapte de migdale
⦁ 1 ou marePentru glazură:
⦁ 1 avocado copt
⦁ 1 linguriță pudră de cacao
⦁ 50ml sirop fără zahăr
1. Preîncalziți cuptorul la 165 ºC sau 185 ºC.
2. Adăugați untul de arahide, oul, laptele de migdale și sosul de mere într-un blender și amestecați până la o cremă moale.
3. În continuare, într-un bol separat, combinați făina, praful de copt, pudra proteica și cacao pudră și amestecați. Adugați amestecul ud în cel uscat, amestecați bine, și turnați aluatul intr-o tavă de copt de mărime medie.
4. Lăsați la copt pentru 20-25 de minute și ințepați mijlocul cu o furculiță – e gata dacă furculița iese din blat curată
5. Odată copt, scoateți din cuptor și puneți să se răcească pentru cel puțin 30 de minute.
6. Acum faceți glazura. Puneți avocado, cacao pudră și siropul fără zahar într-un blender și amestecați până la o cremă moale. Imprăștiați glazura pe tort și puneți la refrigerat pentru 30 de minute să se întărească. Odată întărită, tăiați în pătrate și devorați. Acum.
Informații nutriționale pentru fiecare felie
Valori nutriționale
Cantitate pentru o porție
Calorii 117kcal 36 Calorii din grăsimi% Valoare zilnică *
Grăsimi 4g 6%
Carbohidrați 13g 4%
Proteine 7g 14%*
Valorile zilnice % sunt bazate pe o dietă de 2000 de calorii.