Fulgi de ovăz 100% fără gluten
Sursa de carbohidrați complecși fără gluten
Acești fulgi de ovăz fără gluten sunt cerealele alternative perfecte — acum îți poți savura terciul de dimineață sau shake-urile pentru creșterea masei musculare, indiferent de nevoile tale alimentare. Acestea sunt bogate în carbohidrați și fibre complexe, fiind astfel o modalitate ideală de a te alimenta.1
- Alternativă excelentă fără gluten
- Sursă de carbohidrați complecși
- Bogați în fibre
- Conținut scăzut de zahăr
Când poți să te bucuri de Fulgi de ovăz 100% fără gluten?
Sunt ideali pentru un mic dejun hrănitor, nu trebuie decât să adaugi o cupă (50 g) în 200 ml de apă sau lapte și să încălzești pentru a te bucura de terciul de ovăz perfect.
De ce te poți bucura alături de Fulgi de ovăz 100% fără gluten?
Terciul fără gluten reprezintă un stimulent grozav la micul dejun — încearcă-l împreună cu deliciosul nostru sirop Sugar-Free Syrup pentru o modalitate hipocalorică de a-ți învigora fulgii de ovăz dimineața.
Instrucțiuni: Pur și simplu amestecă o cupă (50 g) în 200 ml apă sau lapte și gătește timp de 2 minute într-un cuptor cu microunde. Timpi pentru un cuptor cu microunde de 800 W. Atenție: Produsul va fi fierbinte.
Notă: A se păstra într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina directă a soarelui. Acest produs este conceput pentru a fi utilizat în cadrul unui stil de viață activ și al unui regim alimentar echilibrat. Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
Servire - 1 cupa mare (50g)
Serviri per container - 20 (1kg) 50 (2.5kg) 100 (5kg)
Informatii nutritionale
Per 100g Energie 1545 kJ/366 kcal Grasimi 6.2 g din care saturate 1.0 g Carbohidrati 61 g din care zaharuri 1.2 g Fibre 9.7 g Proteine 12 g Saruri 0.02 g
Poate contine soia, lapte sau ou.
Boabe de ovaz (100%) presate, fara gluten
- Brand: Myvegan
- Volume: 2kg-4kg
- Diet: Fara Gluten, Vegetarian
- Range: Myvegan
Cumpărate frecvent împreună
