Livrare gratuită peste 325 RON Descarcă aplicația Myprotein Primești 50 RON pentru fiecare prieten recomandat

Primăvară frumoasă!
45% reducere la îmbrăcăminte & 40% reducere la alimente și gustări | 35% reducere la aproape tot | Cod: RO35
Exclusiv în aplicație: 38% Reducere la aproape tot | Cod: APPRO

Fibre și grăsimi esențiale

Fibrele și grăsimile esențiale reprezintă o parte importantă a oricărei diete echilibrate. Ele joacă numeroase roluri cheie în corpul tău și trebuie să provină din ceea ce mănânci - sursele populare de fibre sunt legumele și cerealele integrale, iar sursele populare de acizi grași esențiali sunt peștii bogați în uleiuri cum ar fi somonul.

Obținerea lor din alimentație poate fi adesea costisitoare și consumatoare de timp, de aceea îți oferim o gamă de suplimente de fibre și suplimente de acid gras esențial, cum ar fi 100% Inulin și Essential Omega-3 . Pentru a descoperi ce este mai bine pentru tine, verifică cele mai bune suplimente cu fibre și cele mai bune suplimente cu acizi grași sau aruncă o privire mai jos.

Omega 3-6-9
(39)
64.00RON
Omega-3 esențial
(4)
30.80RON
a fost 44,00 RON
economisești 13,20 RON
100% Ovăz instant
(6)
65.00RON
Myvegan Essential Omega
(1)
109.00RON
Capsule Testofen®
(1)
119.00RON
Tribulus
(1)
57.24RON
Ulei de Krill
(2)
109.00RON
Extract de ceai verde plus
(1)
59.00RON
Ulei din ficat de cod
(1)
46.00RON
Fulgi de Ovăz 100%
(2)
62.30RON
a fost 89,00 RON
economisești 26,70 RON
Cissus
119.00RON

De ce sunt importante fibrele?

Fibrele reprezintă o parte importantă a unei diete echilibrate, deoarece ajută la buna funcționare a sistemului digestiv. Se găsesc în alimentele de origine vegetală, cum ar fi fructele, legumele, cerealele integrale și leguminoasele.

Există două tipuri de fibre - solubile și insolubile. Fibrele solubile se dizolvă în apă în sistemul dumneavoastră digestiv, în timp ce fibrele insolubile trec fără a fi descompuse, ceea ce, la rândul lor, ajută la trecerea altor alimente.


Surse alimentare de fibre solubile:

Alimentele surse de fibre insolubile: